ARKEN og Bølgerne inviterer til lancering af et nyt podcastafsnit om Vincent van Goghs breve i anledningen af ARKENS aktuelle udstilling VAN GOGH. Podcasten er et samarbejde mellem Bølgerne – en podcast om ny og nyoversat litteratur og ARKEN Museum for Moderne Kunst i Ishøj.  

I dette særafsnit af Bølgerne vikarierer forfatter og oversætter Andreas Amdy Eckhardt Læssøe som vært for medstifteren Ida Holmegaard. Forfatter og medstifter af Bølgerne Emeli Bergeman får sammen med Andreas besøg af kunsthistoriker og assisterende kurator på udstillingen Rebekka Laugesen til en snak om breve som litterær form, Van Goghs liv og kunst. 

PROGRAM:
Kl.18: Vi åbner dørene og byder i Van Goghs ånd på en lille absint og en fyraftensøl. 
Kl. 19.00: Andreas Amdy Eckhardt Læssøe læser op fra brevene, og vi afspiller et mindre uddrag fra podcasten.  

BEMÆRK! Arrangementet er gratis.