…med en serie indlæg og kommentarer skrevet længe før det verbum gjorde sit indtog i og på dansk. For næsten 10 år siden blev der diskuteret poesi og politik her (og her), med grundige og animerede indlæg af Tue Andersen Nexø, Susanne Christensen, Dennis Gade Kofod, Kristina Nya Glaffey, Mads Eslund, Peter H. Olesen, Sigurd Buch Kristensen, Martin Johs. Møller, Jens Jacob Toftegaard, Bo Gorzelak og Lene Asp Frederiksen med flere. Jeg blev opmærksom på diskussionen – som stadig er god, synes jeg – fordi der er begyndt at komme meget trafik på de poster, som jeg vel nærmest havde glemt eksisterede – så andre må have opdaget dem også. Bloggen som et historisk dokument man faktisk kan få adgang til og referere til, i modsætning til de mange debatter (af denne slags bl.a.) der vel nu primært udspiller sig på Facebook.