Oplæsning for Gaza byder på en enestående kulturoplevelse i selskab med bl.a. Ursula Andkjær Olsen, Kirsten Thorup, Yahya Hassan, og Josefine Klougart i klassiske omgivelser på Regensen i København. Flere forlag har doneret bøger til et pop-up bogsalg, hvor man også vil kunne købe eksemplarer fra forfatternes private samlinger. Overskuddet går til Røde Kors’ nødhjælpsarbejde i den krigshærgede Gazastribe.  


3. september kl. 16 til 9 – Regensen, Store Kannikestræde 2, 1150 København

Foreslået entré: 50 kr

På programmet:

Trine Andersen, Anders Abildgaard, CY Frostholm, Daniel Dalgaard, Karen Fastrup, Niels Frank, Kristina Nya Glaffay, Yahya Hassan, Ida Marie Hede, Christina Hesselholdt, Josefine Klougart, Dennis Gade Kofoed, Maja Lucas, Lea Løppenthin, Mazen, Mette Moestrup, Caroline Minor, Caspar Eric, Ursula Andkjær Olsen, Stine Pilgård, Olga Ravn, Siri Ranva Hjelm Jacobsen, Freke Räihä, Ursula Brønnum Scavenius, Martin Glaz Serup, Kristina Stoltz, Kirsten Thorup, Harald Voetmann, Christel Wiinblad, Peter-Clement Woetmann, Lars-Emil Woetmann

Pop-up bogsalg med bøger fra:

Det Kgl. Danske Kunstakademi
Gladiator
Turbine
C&K
Kronstork