Lige nu sker der virkelig meget ovre på Promenaden, der er ihvertfald tre tråde i gang – Elisabeth Friis har skrevet om at være Tvangsindlagt i den hvide verden, svenske Sara Ahmed inddrages og blandt andet bliver Christina HagenWhite Girl læst mere kritisk og undersøgende end det tidligere har været tilfældet; se ikke mindst kommentarerne. Kamilla Løfstrøm skriver om hvordan Mediesverige opfører ‘I Lars Noréns Rige’ i anledning af udgivelsen af anden omgang af Lars Noréns dagbøger – som Løfstrøm i øvrigt har anmeldt godt i dagens udgave af Information [vist endnu ikke online, men her er noget forskræp fra samme avis]. Endelig har René Jean Jensen breaket den kedelige ting: den gode svenske digter Ola Julén (1970-2013) er død, alt for ung. I kommentarfeltet skriver folk om deres oplevelser med Julén og ikke mindst: med hans digte. Jeg anbefaler alle at læse det hele!