Hjemme igen fra weekendens åbning af Berlin Poesifestival; den pågår indtil den 15. juni, man kan altså stadig nå det, kan varmt anbefales! Selv har jeg et billede udstillet dér, et foto, som del af det her projekt. En virkelig god oplevelse var samtalen mellem Breyten Breytenbach og Adam Zagajewski, modereret af Nikola Madzirov. Et par billeder her. De talte om eksil og poesi og politik og ret meget andet. Rejsen forandrer dig, sagder Breytenbach. Der findes vist ikke en hel bog på dansk af Zagajewski? Det er ærgerligt, gid der må komme en snart, jeg hørte hans digte på tysk (og polsk), det er godt. Han findes jo så på tysk, engelsk, svensk, blandt meget andet. Gode oplæsninger af Christian Bök og Oswald Egger blandt andre. Eugene Ostahevsky om The life and opinions of DJ Spinoza. Programmet er massivt og ongoing; og så sker der hele tiden så meget andet også i Berlin; mange oplæsninger og andet udenfor programmet, men der sker jo også noget i Danmark. På onsdag for eksempel, i LiteraturHaus i København.