Der kommer hele tiden nye tidsskrifter, nye numre, på gaden; tidligere synes jeg at have været flittigere, og også grundigere, til at rapportere om det hele på Kornkammeret, men pege kan man jo altid og se nu her, der er læsning til hele weekenden. Nyt nummer af Morgenrøde med nye gendigtninger af Rilke og fotografier af Handberg; oversættelserne bliver i øvrigt diskuteret på Promenaden der jo altid har åben og hele tiden udgiver små nye numre; Nyt nummer af Vagant og ny hjemmeside også; Nyt nummer af Standart, og det ser endda ud til at være et rigtig godt nummer, synes jeg, virkelig mange spændende bøger er der anmeldt denne gang; Nyt nummer af Hvedekorn; Nyt nummer af Kritik, blandt andet med en sektion om samtidslyrik og en om migration, i den førstnævnte er der en god, lang oversigtsartikel af Louise Mønster med titlen Samtidslyrikkens tværmediale liv, anbefales hermed; Nyt nummer af OEI On Tape; Nyt nummer af Passage om Kafka; Nyt nummer af Slagtryk; og sidst men ikke mindst: Nyt nummer af Apparatur – et nummer der muligvis også bliver det sidste nummer, i hvert fald for en tid. 24 numre, 11 år; det er faktisk slet ikke så skidt for et little magazinenummeret er et temanummer der udfolder en række tegnede digte; digterne Mette Moestrup, Knud Sørensen, Pia Juul, Peter Dyreborg er blevet sat sammen med tegnerne Mikkel Sommer, Vibe Bredahl, Christian Skovgaard, Louise Thrane Jensen og Signe Parkins. Det er et fint nummer; skynd jer at få fat på det, det bliver sikkert ikke genoptrykt foreløbig.