Kære modtager af Bogen i medierne

Siden august 2011 har vi på alle hverdage udsendt vores nyhedsbrev ’Bogen i medierne’. På den måde har du kunnet følge med i den danske såvel som den udenlandske bogbranche, ligesom du har haft mulighed for at læse anmeldelser fra de fleste landsdækkende aviser samt fra Litteratursiden og LitteraturNu.

Det håber vi, du har sat pris på.

Denne daglige service har hidtil været gratis. Fremover er vi nødsaget til at opkræve et mindre abonnement for nyhedsbrevet, men samtidig udvider vi overvågningen af især anmeldelser og udenlandske nyheder.

Som abonnent vil du dermed hver dag modtage følgende:

  • En oversigt over alle nyheder om bogbranchen fra alle relevante danske websites samt de vigtigste udenlandske nyheder.
  • Alle bognyheder og boganmeldelser fra samtlige landsdækkende aviser: Politiken, Jyllands-Posten, Information, Berlingske, Børsen, Kristeligt Dagblad, BT og Ekstra Bladet samt fra de tre store regionale dagblade: Nordjyske, JyskeVestkysten og Fyens Stiftstidende.
  • Kort information om de nyheder, vi selv dagligt producerer til vores hjemmeside. Nyheder fra både ind- og udland.
  • I alle de tilfælde, hvor det er muligt, vil der ved hver nyhed eller anmeldelse være et direkte link til de hjemmesider, hvor nyheden eller anmeldelsen findes.

Alt dette vil du fremover kunne modtage for en årlig pris på 240 kr. ekskl. moms (300 kr. inkl. moms), altså 1 kr. om dagen.

Abonnenter på BogMarkedet får nyhedsbrevet gratis.

Ønsker du fortsat at modtage Bogen i medierne, skal du sende en mail til abonnement@bogmarkedet.dk. Skriv Bogen i medierne i emnefeltet og anfør navn, mailadresse samt postadresse i mailen. Så sender vi et girokort.
Tilmeldingsfrist er 23. januar.

Er du allerede abonnent på BogMarkedet, skal du ikke betale. Så skal du blot sende en mail til abonnement@bogmarkedet.dkog angive din mailadresse samt dit abonnementsnummer.

Med venlig hilsen og godt bogår

BogMarkedet