I dagens Information kan man i tillægget Moderne Tider under overskriften Sådan gik det, og sådan går det læse sådan en halvhumoristisk Årets-det-ene-og-det-andet; Årets overdrivelse er Finanskrisen, Årets Socialdemokrat er Johanne Schmidt-Nielsen, sådan går det lystigt derudaf. Årets ‘Vi har set dig’ er Josefine Klougart. Om hende skriver de:

‘Se mig: jeg er 25, har langt lyst hår, ben der går Niels Frank til midt på brystet og skriver moderne eksperimenterende om masochistisk sex. Og hov, kom jeg til at sige at mit forfatterskab er selvbiografisk, og at jeg synes, mænd med børn er de mest sexede?’ Come on, Josefine, kan du være der?

Hvad bilder de sig egentlig ind på Information, det må jo være en avis i dyb konflikt med sig selv. Netop Information har vel været dén avis der allermest har dyrket og medfremstillet Klougart i den rolle, som der ovenfor prikkes til. På Informations egen blogafdeling (men ikke i den trykte avis?), skrev Kamilla Löfström for et par dage siden om (billed)redaktørernes udfordringer – dem har de virkelig og ikke mindst på Information.