KUP laver trutmund. KUP elsker mandlige avantgardister. KUP elsker kvindelige avantgardister. KUP er ikke en karikatur. KUP er virkelig. KUP har mange kroppe. KUP interesserer sig for kærlighed, sex og begær. KUP dyrker det hele. KUP ser morgen-tv. KUP ser twilight. KUP tager på højskole og propper sig med kage i kaffepauserne. KUP bladrer i en ny bog og læser en gammel. KUP tager noter. Der er ingen journalister som ringer og spørger om de må bruge KUPs ansigt i avisen. KUP har trukket en nylonstrømpe ned over sit hoved. KUP er et køn uden ansigt. KUP bekæmper markedstænkning og undviger individuel branding. KUP er et kollektiv. KUP er anonym. Bøgerne vælter ind ad KUPs brevsprække, bøgerne står ude i opgangen og hamrer på døren. Familien er stolt af KUP, familien elsker kage. Brombærtærte. Tilsammen har KUP flere bøger end Niels Frank. KUP har engang inviteret Niels Frank til at læse op. KUP så på Niels Frank med beundrende blikke. KUP havde dådyrøjne og hundeøjne. KUP har bryster. Både når KUP sover og er vågen og når KUP skriver digte har KUP bryster i flere størrelser. KUP er ikke nærsynet, KUP er langsynet, KUP ser langt ind i litteraturens erfaringsverden. KUP går ind i et rum med sin krop, det er noget farligt noget, KUP frister alle journalisterne med sine brombærlæber, mens KUP ryger en lille smøg, og personer ved borde siger: KUP er selv ude om det, for KUP må åbenbart ikke være alt for smuk, men KUP er nu en gang heftigt blomstret, helt truttende, truntet, og også frigid nogen gange og også gammel og rynket nogen gange, i halvfjerdserne, og andre gange er KUP ung og behåret og KUP laver en cd, og KUP går med forstørrelsesglas. KUP er ikke barn af mediesuppen, KUP er mediesuppens feministiske børnehavepædagoger. KUP er uenig med sig selv, sådan undgår KUP branding og ensretning. Og KUP putter pomade i håret og elsker hele dansegulvet. Og KUP trutter med sin brombærmund. TRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT.

– sakset fra kommentarfeltet på Promenaden.