Jyllands-Posten: Digteren Martin Glaz Serup er aktuel med værket “Marken. Et digt”, som er hans fjortende udgivelse i bogform. Han vil gerne anbefale bøger af to udenlandske forfattere, Samuel Beckett og Mircea Cãrtãrescu.

Begge værker er netop blevet oversat til dansk for første gang.

»Jeg vil gerne anbefale Samuel Becketts “Mercier og Camier”, som er udkommet på Gyldendal, og som man kan se som et forarbejde til hans senere værker. Det er en fin lille roman, som levede i mig en uge, efter at jeg havde læst den. Jeg vil også gerne anbefale “Nostalgi” af den rumænske forfatter Mircea Cãrtãrescu. Den er elementært underholdende, overraskende og hele læsningen værd. Begge bøger er med til at give det danske sprog en saltvandsindsprøjtning. Sproget bliver jo rigere, hver gang der kommer en god oversættelse.«.