Der er netop udkommer et nyt nummer af Morgenrøde, og selvom jeg ikke har fået læst det hele endnu ser det godt ud synes det. Det er en slags dobbelt temanummer: Åke Hodell & Maurice Blanchot, plus, naturligvis, det løse. Selv bidrager jeg med artiklen Bortnærværelsen af Latkes der med en masse prikker beskæftiger sig med to traditioner i den postproduktive vidnebyrdslitteratur… Åke Hodell og Charles Reznikoff… Esther Dischereit og Vanessa Place… Det dokumentariske overfor det pseudodokumentariske… Den relationelle poesi… Og så videre. Derudover bidrager Rasmus Halling Nielsen med breve, Glenn Christian med Her skal jeg dø (Uddrag), Maurice Blanchot med Dagens Vanvid, Jacob Lund med Værens Tinnitus og litterær kommunisme, Pia Juul med Åke Hodell, hvad er dette? Et klaver?, Åke Hodell med Rejsen til Rom og Julie Sten-Knudsen med Barndom. Det er Mikkel Thykier der har forestået oversættelserne af Blanchot og Hodell. Nummeret kan kvit og fri lastes ned her; god fornøjelse!