Besøg vores nye blog på http://laerervaerelset.dk.

Ideen med bloggen er at etablere et forum, hvor forlag og brugere kan mødes. Ud over at præsentere vores nyheder, omtaler og ideer til undervisningen, vil der også være gæstebloggere, så I kan stille spørgsmål til, debattere eller lignende med vores forfattere. Det er mit håb, at I også har lyst til at bidrage med ideer til undervisningen, erfaringer, overvejelser og ting I undres over etc. Del jeres tanker og bland jer i debatten om børne- og ungdomsbøger.

Mandage i marts vil Torben Weinreich være gæsteblogger. Med udgangspunkt i hans og Kari Sønsthagens Værker i børnelitteraturen, vil Torben 1. marts skyde debatten i gang med et indlæg om at udvælge de 100 bedste danske børnebøger ud af 35.000 mulige. Han vil samtidigt opfordre til læsernes bud på de bedste og til at indgå i kanon diskussionen.