Reception for ARENAs nye småtryksserie – ARENA KONTRA

Siden 1953 har ARENA udgivet kvalitetslitteratur og fungeret som korrektiv til de kommercielle og væsentligt mere etablerede forlag.

Med lanceringen af ARENA KONTRA ønsker vi at fortsætte en proper og stolt tradition og skabe en redaktionel og publicistisk platform for litterært materiale, der ikke umiddelbart passer ind i de gængse genre- og trykformater; det være sig poesi og prosa, interviews og artikler, oversættelser og essays, transskriptioner og tekstualiteter.

ARENA KONTRAs debutudgivelse er en analog kortantologi med oplæsninger af Peter Nielsen, Rasmus Graff, Harald Voetmann, Peter Højrup, Chresten Forsom, Kaspar Bonnén og Cia Rinne – iblandet klaver-intermezzi af eksperimentel (jazz)pianist Søren Kjærgaard.

I forbindelse med receptionen byder ARENA på et gedigent glas vin, og der vil være oplæsning ved Cia Rinne og Kaspar Bonnén.

ARENA KONTRA vil fremover udkomme 6 gange årligt og blive sendt gratis til medlemmerne af KLUB ARENA
– ARENAs nye bogklub, abonnementsordning og litterære gavebod.

Reception for ARENA KONTRA
Lørdag d. 27. februar, kl. 17.00
Underwood Ink.
Ryesgade 30A, 2200 København N