Det er utroligt at de gider at bruge så meget plads og energi på det så, deres vindmøller, hvorfor mon det er så vigtigt for Libak, Wivel, Levinsen og konsorter? Jeg synes det er underligt. Men sæt da navn på. Eller bedre – fortæl hvad det er for en diskussion der er vigtig, som I – jeg må hellere sige du – som du gerne vil have, Anna Libak, hvorfor? Nå, jeg er ikke engang sikker på at jeg gider at høre svaret. Denne ged er skamredet allerede, den har jo også været på vejene ustandseligt i flere hundrede år efterhånden; det forekommer mig så fordomsfuldt. Som noget man altid kan skrive en klumme om, hvis ikke man lige kan finde på andet. For klummerne skal jo skrives, de har deres soleklare raison d’être i Deadlinen. Men se selv her og her hvis du orker, kære læser, det er Harald Voetmann der har skrevet, så det er i det mindste velskrevet og alt taget i betragtning morsomt.