…og alle er velkomne, se det fulde program her. I dag lørdag skal jeg blandt andre tale om Martin Larsen og Christian Yde Frostholm som Postproduktive forfattere, og i aften er vi mange der læser op på Jolenes i Kødbyen i København – bagefter spiller DJ Djuna Barnes assisteret af Digter-DJ Morten Søndergaard; kom glad!

[vedrørende den manglende kornkammeropdatering: desværre er nærværende blogger temmelig fraværende for tiden, da hans computer er gået i stykker og til reparation – bær over med mig – hvis jeg havde en computer (dette skrevet på en lånt) og lidt tid og tidsskrifterne, ville jeg skrive om de nye numre der netop er kommet af Ildfisken og Den Blå Port, jeg har bladret lidt i det første hos en ven og læst indholdsfortegnelsen til det andet på nettet, og de ser spændende ud, begge numre, jeg glæder mig til faktisk at få fingre og øjne ordentligt i dem.]