Litlive #49 skriver Ulf Karl Olov Nilsson om Markis de Sade, Kristine Kabel om Morten Søkilde, Trond Haugen om Ingrid Storholmen, Johan Dahlbäck om Daniel Sjölin og Lars Bukdahl om Max Frisch.

Desuden er Litlives kalender opdateret med september måneds litterære livearrangementer i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge. Savner du et arrangement i kalenderen? Send en mail til litlive@litlive.dk.

Litlive kan denne måneden også opleves live i Danmark: vi står for to kritikersaloner under Verbale Pupiller – festival for ny poesi og bogmesse for nordiske småforlag (small press) i Århus 14.-16. september 2007. De deltagende Litlive-kritikere bliver Kristine Kabel (DK), Espen Stueland (N) og Nils Olsson (S), og de skal diskutere tekster av Gitte Broeng (DK), Martin Högström (S), Ingrid Storholmen (N) og Thomas Hvid Kromann (DK). Litlive-redaktører Annelie Axén (S) og Mariann Enge (N) skal være ordstyrere.

Fra 1. september træder Martin Grüner Larsen (N) ind i Litlives redaktion.

Med vennlig hilsen
Redaktionen

Annelie Axén (S), Mariann Enge (N), Martin Glaz Serup (DK), Martin Grüner Larsen (N ) og Thomas Nystrøm (DK).

Øvrige medarbejdere:

Webmaster: Bo Ærenlund Sørensen (DK)
Design: Judith Nærland (N)

Skribenter: Peter Borum (DK), Lars Bukdahl (DK), Susanne Christensen (N), Johan Dahlbäck (S), Astrid Fosvold (N), Henning Gärtner (N), Trond Haugen (N), Jenny Högström (S), René Jean Jensen (DK), Kristine Kabel (DK), Martin Larsen (DK), Sissel Lie (N), Kari Løvaas (N), Mai Misfeldt (DK), Ulf Karl Olov Nilsson (S), Nils Olsson (S), Lilian Munk Rösing (DK), Eivind Røssaak (N), Nora Simonhjell (N), Espen Stueland (N), Mikkel Bruun Zangenberg (DK), Linda Östergaard (S).

Litlive har i 2007 modtaget støtte fra Nordbok.