Kornkammer Small Press
præsenterer
Ham Nielsen
Pressemeddelelse
Kornkammer Small Press udgiver d. 31. januar 2007 antologien Ham Nielsen. Bogen følger i hælene på den kritikerroste Nye Sprog, Nye Verdener, det store udvalg af Hans-Jørgen Nielsens (1941-1991) artikler og kunst og kultur som Gyldendal udgav i november 2006.
I Ham Nielsen præsenterer Tania Ørum, Morten Thing, Max Ipsen, Thomas Hvid Kromann samt Lars Bukdahl forskellige sider af Nielsens essayistiske virke. Fra det store retrospektive overblik til tætte analyser af centrale tekster. Desuden inkluderer Ham Nielsen to artikler af Hans-Jørgen Nielsen samt nogle hidtil upublicerede fotografier fra 1970erne og 1980erne.
Ham Nielsen er tænkt som en introduktion til et af de centrale kritisk-essayistiske forfatterskaber hertillands. Bogen kan downloades gratis på http://kornkammer.blogspot.com fra d. 31. januar.

Med venlige hilsener
Kornkammer Small Press
Ham Nielsen
(red. Thomas Hvid Kromann)
Kornkammer Small Press
49 sider, 0 kr.

Kornkammer Small Press er et lille, uafhængigt forlag, hvis bøger publiceres som pdf-filer til gratis download. Antologien Ham Nielsen er forlagets anden udgivelse efter optegnelserne Mortens bog af Martin Glaz Serup, der udkom i oktober sidste år.
kornkammer.blogspot.com