Torsdag d. 7/12, kl 20, Nordjyllands Kunstskole,

Søndergade 20, 9000 Aalborg.

På Nordjyllands Kunstskole runder vi efterårets arrangementer af med en en lille lyrikfestival med tre af landets skarpeste og mest aktuelle digtere.

Lone Hørslev debuterede i 2001 med digtsamlingen TAK. Siden er digt-samlingen Ærgerligt, ærgerligt og romanen Fjerne galakser er kedelige fulgt efter. Alle er udkommet på Gyldendal. Lone Hørslev modtog i 2004 Michael Strunge Prisen og Statens Kunstfonds 3 årige arbejdslegat i 2006.

Hørslev er uddannet på Forfatterskolen 2001-03.

Martin Glaz Serup debuterede med digtsamlingen Shylas Ansigt i 2002, Året efter fulgte Borgmester Gud efter. Begge på Lindhardt & Ringhof. Senest har han udgivet 4 på adressens forlag.

Glaz Serup er uddannet på Forfatterskolen 2002-04.

Peter H. Olesen debuterede med tekstsamlingen Jeg vil være hvor ikke er (adressens forlag 2004). Senest har han udgivet Apropos alt (adressens forlag 2006). Peter H. Olesen er desuden forsanger i bandet Olesen-Olesen, der til d.d. har udgivet 6 plader og høster stor anerkendelse derfor. Han blev nomineret til en Bukdahls Bet for Jeg vil være hvor jeg ikke er.

Olesen har ingen uddannelse.

Vel mødt, alle er velkomne.

Arrangementet er gratis og støttet af Forfattercentrum.