Beologen ; Stensamler ; Blogbogstaver ; Rachels Blog ; Skrivemaskinen ; The Jiggly Room ; Urbanblog ; Sternbergs ; Per-Olof.dk skriver…

Og der er mange, mange, mange flere derude, der på en eller anden måde berører litteratur; men hvad har det med mig at gøre? Jeg må sige at jeg finder Bent Otto Hansens kommentar her ekstremt ubehagelig. At blive opfattet sådan. Som en idiot der sidder og dømmer andre blogs, om de er gode nok til at blive optaget i Kornkammerets forkromede hall of fame; det er mærkværdigt – jeg har ikke set kommentarfelterne i andre litterære blogs blive så krævende indvaderet som her… Først med denne diskussion, der dog havde et godt og sobert udgangspunkt fra Rachels side, og nu Bent Otto, der er en flink fyr og en dygtig dommer og hvad ved jeg. Som jeg tidligere har skrevet, de links jeg vælger at have på denne side ikke udvalgt efter et eller andet objektivt kvalitetsparamter, men udelukkende udfra om de 1) har med litteratur at gøre på en eller anden måde, og 2) indgår i den mere eller mindre tilfældige serie af blogs jeg tjekker rimelig jævnligt… Jeg synes faktisk din kommentar er temmelig uforskammet Bent Otto!