…virker hverken telefon eller netopkobling; ihvertfald ikke i vores lejlighed, så kan man bruge tiden på noget andet end at blogge. Der sker også meget i november, Avantgardenetværket afholder to størrer konferencer – se selv her, der er Cirkus Bogforum, den 1. november udgiver Gyldendal udvalgte artikler om kunst og kultur af Hans-Jørgen Nielsen – Nye sprog, nye verdner. Samme dag er der er en ny udgave af Litlive på gaden. Eller på nettet i det mindste. Dagen efter snakker Steven Holl om Urbanisms, for nu at nævne lidt.

Og her skriver Rachel om blogrolls som et redskab som fordeling af magt, en del af en hierakiserende struktur, på nettet. Jeg mener faktisk at Jill Walker har skrevet en artikel om links og blogrolls som en art valuta… Faktisk findes der et redaktionelt princip bag Kornkammerets blogroll. Rachel har jo tidligere og med god grund spurgt hvorfor der ikke bliver linket til hende her. Det tror jeg faktisk at jeg bliver nødt til at svare på. Så det gør jeg når jeg igen kommer på nettet; der går vel ikke længe…

Og her findes rapporter om Greven…