Endnu engang vender Den Blå Port blikket ind mod litteraturen og ud i bombernes, agitatorernes, terroristernes og de gode tankers verden. Hvem er
det egentligt der styrer verden? Her er Portens bud – væk med dobbeltkontrakten, ind med hands-on-demand-litteraturen.

Henrik Nordbrandt og Pia Juul diskuterer, tværs over generationskløften, hvor det brænder på, Nordbrandt digter, Juul bliver læst og diskuteret af Elisabeth Friis, Høeck digter om magnolier, von Uexküell giver os indsigt i
flåtens liv og levned, Stein fabler eller fabler ikke om køer eller koen som ko, Louise Zeuthen genlæser Suzanne Brøgger, Suzanne Brøgger synger på engelsk, Birgit Munch om at spise eller ikke spise, Tranströmer og Bly skrev
breve, de kendte hinanden og Tranströmer digter. Vi bliver forhåbentligt
klogere.
Glædelig fornøjelse.

Udkommer idag.

MVH Forlaget Arena