DATO: Lørdag den 20. maj 06 TID: 21.00-04.00 STED: Musikcafeen, Huset i Magstræde

ÉNTRE: DKK 100,-

Tag med på en forførende lydrejse ind i dyrenes verden! AUX har inviteret Tim Hinman fra DR og adfærdsbiolog Giuliano Matessi fra Københavns Universitet til at løfte dyner i dyreriget.

Tim Hinman vil indlede aftenen med at spille et par humoristiske og informative lydbidder fra et tidligere Ultralyd-program. Her bliver man introduceret til dyrs forskellige parrings-strategier i et soundscape af musik, film-citater og teoretiske nøgleord.

Derefter overlades scenen til adfærdsbiolog Giuliano Matessi, der vil fortælle om sin forskning i seksuel kommunikation hos dyr. Matessi vil bl.a. afsløre, hvilke spørgsmål han stiller sine yndlingsfugle, og hvordan de vælger at svare ham. Gennem forsøg som ‘The Serenade Test’ og ‘The Careless Whisper Test’ oprulles historier om jalousi, mistænksomhed, konkurrence og tilgivelse. Illustreret gennem billeder og helt specielle lydeksempler giver Matessi os en smagsprøve på de (lidenskabelige) kommunikative netværk, der påvirker reproduktionen hos dyr ‘i løbetid’.
Arrangementet er støttet af Carlsbergs Idélegat og er det sidste af i alt tre BEATLESS arrangementer i Musikcafeen, hvor AUX er medarrangør.

Efter AUX audiografen præsenterer Public Service og Komponent Pre-Public Service Event med live-sets af Pan [FIN/Mute, Sähkö Recordings], Pixel [DK/Rastor-Norton] og The Renegades of the Gameboxen [SE, DK, AT/Komponent]