…er netop udkommet, med flammende for- og bagside, det ser blændende ud. Temaet er fordomme. Her er et udsnit fra Anita Nell Albertsens tekst, en Fordommenes miniencyklopædi:

Dansk Folkeparti
Nazistisk orienteret dansk parti 1941-1945, grundlagt af Svend E. Johansen og Th. M. Andersen. Siden hen har navnet været brugt et par gange. Første gang af den odenseanske udbryder af Fremskritdspartiet, Per Rosen Madsen, der opstillede på en lokalliste med navnet Dansk Folkeparti til Kommunalvalget i 1993. Den fik meget få stemmer. Det nuværende DF blev stiftet af Pia Kjærsgaard i 1995, efter hun og flere andre politikere forlod Fremskridtspartiet. Forhåbentlig er dette blot et pudsigt navnesammentræf. Ved at appellere til folks følelser og fordomme er det gennem 1990’erne lykkes DF at vinde genklang i de danske medier for den tankegang, at de fleste problemer i Danmark kan løses ved, at flygtninge og indvandrere sende ud af landet.”